Pizsamák, amelyek olyan szépek, hogy utcára is mehetnénk bennük

2019. szeptember 25.
A kicsinyke topok helyett már melegebb, vastagabb anyagokat keres a kezünk a fiókban, ha pizsi után kutatunk.

Ahogy az utcán viselt kosztümegyüttesek, úgy az ugyanolyan mintával és anyaggal rendelkező alváshoz szánt párosok is visszatérnek az életünkbe ősszel. Természetesen mi döntjük el, hogy ezek szexis, letisztult vagy mintás, vicces, kényelmes darabok legyenek-e. Minták terék egyébként ezen a téren is hódítanak a kockák, ahogy a virágmintás anyagok is.

Persze az ősz elmaradhatatlan színei is fel-felsejlenek az alvószettjeinken ilyenkor. Találkozhatunk méregzölddel, bordóval, nude vagy barna árnyalatokkal. A finomságot nem csupán a lenge anyagok adják meg, de a minták mozgalmassága, mennyisége és a kifinomult árnyalataik is érzékeltetik velünk az évszakok váltakozását. A bohó, dinamikus mintákat leváltják a határozott, karakteres mintázatok.

De aki humorral fűszerezné meg az álmait, az is bőven talál magának idén ehhez megfelelő együttest! A popcornnal és pizzával díszített pizsik izgalmassá tehetik az esti mozizásokat, de találkozhatunk filmeket, meséket idéző verziókkal is. A szabások kidolgozottságának köszönhetően akár az is megfordul a fejünkben, hogy ezeket a jól komponált darabokat még utcán is viseljük… Ez talán merész vállalkozás lenne, az viszont biztos, hogy ezekben a darabokban garantáltak a szép álmok!

Sültkrumplis és pizzás pizsama H&M 4995 Ft

Rókás pizsama Reserved 9995 Ft 

Mintás pizsama Oysho 7995 Ft

Pizsama alsó Oysho 7995 FtPizsama felső Tezenis 1800 Ft