Idén ősszel kockással hordjuk majd a kockásat

2019. augusztus 27.
Nem újdonság a kockás minta 2019-ben, de idén a trend új dimenziói tárulnak fel előttünk. Vannak visszatérő bajnokok, melyek a '80-as évek fazonjaival hódítanak idén akár dzseki, akár zakó formájában, de újra itt vannak a '90-es évek keresztezett vonalai is, melyeknek sem kosztüm, sem mini formájában nem tudunk nemet mondani.

Idén nem csupán egy kockás darabot érdemes beszereznünk, mert a kockásat már nem bűn más kockákkal kombinálni! Bátran viselhetjük őket egymással szettként, de más mintával ötvözve is különleges outfitet állíthatunk össze. Természetesen az elegáns darabokat sem csak különleges alkalmakkor viselhetjük, hanem hétköznapokon, lazább kiegészítőkkel kombinálva is válhatunk vagány diáklányokká.

Nemcsak a nyárvégi hűvösebb napokon húzhatunk midit, vagy maxit, hanem később csizmákkal és bakancsokkal párosítva is szuper összképet eredményezhet ez az izgalmas motívum. Itt is kijelenthetjük, hogy nemtől, kortól függetlenül viselhető a kockás minta. A pöttyössel bohókássá válik, a leopárdtól szexi lesz és még a csíkos is extrákkal ajándékozza meg megjelenésünket. Árnyalatiban a nyár még engedélyezi az élénk, rikító verziókat, de később előszeretettel húzhatjuk magunkra a sötétebb áranyalatokban pompázó darabokat is, amelyek már nagyon várják, hogy az őszi gardróbunk részévé váljanak.

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest