Bécsben debütált a ZIA új kollekciója

2019. október 02.
A minimalista ZIA, Budapest és Ljubljana után Bécsben is osztatlan sikerrel mutatkozott be. Az időtlen, minőségi őszi-téli darabok már elérhetőek a showroomban.

Csizmazia Anett márkája két éve színesíti a hazai designer palettát és az indulás óta egyaránt törekszik a hazai és a külföldi jelenlétre. Az új szezonban Budapest és Ljubljana után a bécsi Vienna Fashion Week vendégtervezőjeként mutatta be az aktuális szezonnak megfelelő kollekcióját.

Az 2019/20 őszi-téli darabok minimalista, időtlen fazonokból állnak, amelyek a tervező szerint hosszú évek múlva is alapdarabként funkcionálnak majd ruhatárunkban. A Japánból és Olaszországból rendelt gyapjúk, pamutok és vegán bőrök a slow fashion irányzatot kívánják követni, amely a fast fashion márkákkal ellentétben, jó minőségi designer darabokat kínál, megfizethető áron. A színek tekintetében a khaki, a bordó, az arany és a fekete játszik kulcsszerepet.

„A ZIA nő különleges, feltűnő, de mégsem hivalkodó. Mindig diszkréten tűnik ki a tömegből. Épp ezért a márka üzenete: „You are gold baby, solid gold!” amely nem csak az őszi-téli kollekció kapcsán aktuális – nyilatkozta Csizmazia Anett alapító, kreatív igazgató. A kollekció kampány képei az időtlenséget prezentálják Budapest legszebb Bauhaus stílusú lépcsőházában, amely láthatóan tökéletes harmóniában van a minimalista divattal.

22 fotó megtekintése

ziabudapest.com IG: ziabudapest

Showroom:1012, Bp., Krisztina körút 77.

Credit: Zsellér Máté

Made in Budapest