Őszi sálak, melyek csodálatosan öltöztetnek

2019. október 08.
Bár legtöbbször a hidegben való túlélés érdekében tekerjük a nyakunk köré a melegebbnél melegebb darabokat, most az esztétikára is felhívnánk a figyelmet. Ugyanis egy jó sál igenis öltöztet!

Nem csupán paplankabátokkal, téli vastag kabikkal kombinálhatjuk őket, hanem őszi átmeneti kabátokkal, blézerekkel, sőt, pulóverekkel is! Mivel lassan leszűkül a kiegészítők száma a hűvősebb idő beálltával, így érdemes azokhoz a darabokhoz nyúlnunk, melyeknek funkciójuk is van.

A sálak esetében azt valljuk, minél nagyobb, annál jobb. Így ha csak egy pulóverben is indulunk el, akkor is nálunk van plusz egy réteg, ami egy mozdulattal melegítő poncsóvá változtatható. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy karakteresebb színű vagy mintájú nyakvédő bármilyen unalmas és egyszerű szettet felvillanyoz!

Persze a nude és pasztell árnyalatú stólák is szerves részei lehetnek ruhatáruknak, hiszen számos színhez passzolnak és elegánssá tehetik a megjelenésünket, de azért érdemes 1-2 bohó, mintás-színes darabot is beszereznünk melléjük a földszínű vagy monokróm szettjeink megtöréséhez. Az pedig már csak rajtunk áll, hogy milyen formája legyen a sálaknak: idén hódít a négyzet és a háromszög forma is.

7 fotó megtekintése