5 gyönyörű hátitáska férfiaknak

2019. szeptember 30.
A férfiakat sem érdemes kihagyni a kiegészítőmániából, hiszen egy-egy meghatározó darab stílust tud adni a legegyszerűbb szetteknek is. Szerezzünk be tehát egy markáns és praktikus hátizsákot ha úgy érezzük, ellaposodott a ruhatárunk!

Ősszel – ahogyan az lenni szokott – színesebbnél színesebb darabok várják, hogy lázadjunk az ősz és a tél ellen. Persze a khaki árnyalatai kihagyhatatlanok idén is, melyekhez ebben az évben akár letisztult és tökéletes forma is társulhat.

A fekete kiegészítők remekül behelyezhetők bármilyen stílusú gardróbba. Nem csupán praktikus kisebb zsebeik miatt, de belső tereik felosztása és kényelmes elrendezésének köszönhetően is legjobb barátunkká fogadhatjuk az ilyen hátikat.

Természetesen a vidámabb, élénk verziók mellett sem sétálhatunk el szó nélkül. A colorblock rengeteg verziója dobja fel az unalmas, egyszerű összeállításainkat. A bőrből készült, remekül megtervezett, már-már műalkotásnak hívható hátizsákok remekül párosíthatóak az elegáns szettekhez. Természetesen a vagány stílus képviselői is fokozhatják egy ilyen kiegészítővel a hatást. Azoknak, akik színes, mintás ruhadarabokkal rendelkeznek, ajánjuk, hogy letisztult táskát válasszanak, hogy tompítsák kicsit a vibráló szetteket.

Persze az “okos” batyukról sem feledkezhetünk meg. Akinek a munkája megköveteli az elektronikai eszközök használatát, akár útközben is, annak tökéletes választás egy kifinomult csoda, melynek nemcsak praktikussága kecsegtető, de a mindennapokhoz való simulékonysága is csábító. 

 

Khaki hátizsák Ucon Acrobatics/Spark le monde 25 590 Ft

Zsebes hátizsák Herschel/Spark le monde 34 990 Ft

Színes hátizsák Sandqvist 149 EUR

Bőr hátizsák Müskinn 38 900 Ft

Elektronika eszközök tárolását és használatát megkönnyítő hátizsák MOS $99.95