Átmeneti kabát helyett ezekkel a darabokkal rétegezhetünk stílusosan

2019. szeptember 27.
Az átmeneti kabátok újdonságai mindig felvillanyoznak minket. De nem csak ez az egy lehetőségünk, ha az őszi hideg ellen szeretnénk stílusosan védekezni!

A kulcsszó az őszi gardróbban legyen a garbó! A garbóval rétegzett összeállítás megadhatja a kellő melegséget anélkül, hogy optikailag plusz kilókat eredményezne rajtunk. Ha pedig délutánra erősödnek a napsugarak, akkor nincs is más dolgunk, mint ledobni ezt a plusz réteget.

Kora ősszel a nyári felsőkkel való kombináció is izgalmas összképet eredményezhet. A nyáron unásig viselt topok és a meleg felsők kombinációja újdonságként hathat: így talán már nem is kell vásárolni szaladunk az újabb évszak érkeztével!

A rövidujjú pólók és hosszú testvéreik párosítása is okos ötlet az átmeneti hónapokban. Nem csak az benne a szuper, hogy egyáltalán nem takarjuk el a kedvenc pólóinkat, de a két felső összeállítása vagány összhatást is eredményez!

A blézer sem csak nyáron és tavasszal lehet hű társunk: ha több réteget illesztünk alá, akkor az átmeneti kabátokat is kiválthatja. Az oversize fazonú zakók uralkodásának köszönhetően ezt kompromisszummentesen meg tudjuk tenni. Akár pulóvereket is vehetünk alá, így vegyítve a stílusokat és a textúrákat. A vastagabb kimonók pedig nem csupán ápolnak és eltakarnak, de mintázatukkal feldobhatnak bármilyen outfitet, sőt, optikailag karcsúsítják is a sziluettünket. 

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest