Hogyan kombináljuk izgalmasan az egyszerű fekete garbót?

2019. október 24.
Egyik kedvenc ruhadarabunk a garbó, amely első ránézésre nem sok lehetőséget hordoz, főleg ha fekete alapdarabról van szó. Stylistunk, Benedek Flóra Berta azonban megmutatja, hogy ez bizony nincs így!

A semleges színű garbók egyik legjobb tulajdonsága, hogy rendkívül sokféle stílussal keverhetőek. Megállják a helyüket egy elegáns nadrággal, körömcipővel és finom bőrtáskával, de akár tornacipővel és farmerkabáttal is hordhatjuk őket! 

Noha általában visszafogottabb, finomabb kiegészítőket párosítanánk a fekete garbókhoz, de a karakteres edzőcipők és lazább hátizsákok is tökéletesíthetik a simulékony darabot. Ha hűvösebb az idő, akkor pedig a stílusos rétegzés eszköze lehet. Felvehetünk alá ingeket vagy akár felévehetünk egy második réteg pulóvert, elegáns blúzt is. Utóbbiak lehetnek fodrosak, mintásak, színesek: hiszen a garbó csupán semleges alapot képez a szettünkben.

A nadrágok és egyberuhák mellett remek párt alkot szoknyákkal is. A szoknya hosszára mindenképpen ügyeljünk a párosításnál, hiszen a különböző hosszok különböző hangulatot adhat az összeállításunknak. Egy minivel kombinálva a ’60-as évek trendjeit eleveníti meg a fekete garbó, míg egy fodros midivel és cowboy csizmával vagány, folkos összeállítást eredményez.

Garbó Zara 4595 Ft, Cargo nadrág Max&Co 103 250 Ft, Táska Nini Molnar 83 171 Ft, Körömcipő Reserved 9995 Ft

Garbó Zara 4594 Ft, Blúz Weekend Max Mara 64 790 Ft, Flitteres farmer Max&Co 71 350 Ft, Cipő H&M 14 990 Ft

Garbó Zara 4595 Ft, Miniszoknya Pull&Bear 6995 Ft, Csizma Reserved 29 995 Ft, Kabát Stad Studio/Spark le monde 99 990 Ft