Victoria Beckham inspirálta álomszettek

2019. augusztus 28.
Töredelmesen bevallom, hogy nem a Spice Girls idején kezdtem felfigyelni Victoria Beckhamre, akinek inkább erős bája ragadott meg és nem a rendkívüli hangja. Most azonban állíthatom, hogy tehetsége bizony a divatban beton lábakon áll, ugyanis rendkívüli profizmussal válogatja össze egyszerű, de nagyszerű darabjait. 

Az biztos, hogy a Victoria Beckham által tervezett ruhák tökéletes főszereplői lehetnek a gardróbunknak. Most viszont a megjelenését vesszük szemügyre. Háromszor. Az első esetben egy szokatlan kombinációt láthatunk, hiszen a földes árnyalatú, leopárd mintával ellátott ruhát, leginkább melegebb árnyalatokkal párosítanánk, de valahol jól esik a szemünknek ez a hűsítő hideg szín is, ami igazán különlegessé teszi, az egyébként más kiegészítővel kombinálva biztos felejthető összeállítást. Így viszont egészen más a helyzet! Napszemüveg tekintetében ugyan nem gondolkozhatott sokat, ugyanis a talán legtöbbször viselt darabját választotta ehhez a szetthez is. 

Ruha Nanushka 450 EUR, Napszemüveg Saint Laurent/ I love optic 99 000 Ft, Táska Furla 92 000 Ft, Cipő Zara 29 995 Ft

Második összeállításnál egy oversize zakót kapott fel Beckham a fehér pólója felé, amit egy farmerrel kombinált és egy magassarkúval fejelt meg. Ez a tökéletes elegánsan kényelmes viselet, ami egyszerű színeivel is vagányan hat! Victoria egy férfias, fémszíjas órával tökéletesítette az összeállítását. A szett tökéletes viselet munkahelyre, (akár lapos lábbelivel kiváltva) de maradva az elegáns kiegészítő vonalon. 

Blézer Zara 13 995 Ft, Póló H&M 1295 Ft, Farmer Reserved 7995 Ft, Papucs H&M 4690 Ft

Harmadik összeállítása sem a rikító színektől pompázik, hanem attól a hanyag eleganciától, amit a letisztult fehér színek és a bő fazonok képviselnek. Kényelmes viseletté alakítható egy lapos papuccsal, de minden gond nélkül emelhető a szett fénye egy körömcipővel is, illetve pár finom arany kiegészítő teszi az i-re a pontot. Irodai munkához, esti iszogatáshoz vagy egy romantikus sétához is kiváló!

Ing H&M 3990 Ft, Nadrág H&M 3990 Ft, Napszemüveg Zara 5995 Ft, Papucs Reserved 2995 Ft