Stílusos jelmezek Halloweenra

2019. október 25.
Közeleg az évnek azon szakasza, mikor nem bűn tetőtől talpig feketébe burkolózni. Ha esetleg meguntad ezt a verziót, akkor bemutatunk három olyan opciót – izgalmas darabokkal kiegészítve –, melyet három karakteres, Halloweenhez kötődő figura ihletett.  

A maszk

Nincs ember, aki ne ismerné a Cameron Diaz karrierjének kezdeteként fémjelezett filmet. Diaz szereplésén túl a film jellegzetes sárga kosztümje is beégett a retinánkba. Egyébként ez a bátor szett hétköznapokon is bátran viselhető, de persze Halloween-partykon is garantált a sikkes siker egy ilyen összeállításban! Az már a mi választásunk, hogy milyen kiegészítőket választunk hozzá: a zöld maszkot sminkkel is az arcunkra varázsolhatjuk, de levehető verzióval is a szettünk részévé tehetjük. Egy biztos azonban: a kalap elengedhetetlen kiegészítője a Maszk-outfitnek.

4 fotó megtekintése

Szörnyella de Frász

A hűvös időnek hála senki sem fog őrültnek nézni minket, ha egy hatalmas, színes bundában jelenünk meg a Halloween-buliban. Ha Szörnyella inspirálta szettben buliznánk, akkor bizony a bunda lesz a kulcsa a szettünknek. Bár a karakter védjegye a fekete-fehér bunda, de ezt kiválthatjuk fekete-fehér szettel, melyet egy színes bundával dobunk fel! Bevállalósok a hajukat is beszínezhetik a teljes Szörnyella-életérzés eléréséhez.

4 fotó megtekintése

Wednesday Addams

Wednesday nélkül nincs Halloween. Meg persze az Addamsek egyik karaktere nélkül sem! Ha nem szeretnénk új ruhát vásárolni és a lehető legegyszerűbben szeretnénk kivitelezni jelmezünket, akkor mindenképpen ez a szett a tökéletes választás. Egy fekete ruha, lehetőleg gallérral ellátva, egy Oxford vagy derby cipő, két fonott copf és már kész is vagyunk. Némi sminkkel arcunkra varázsolt sötét karikával és vérvörös rúzzsal fokozhatjuk a megjelenésünket.

4 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest