2019 legextrémebb halloween-jelmezei egyenesen Hollywoodból

2019. október 31.
Idén sem hagytak ijesztő, vicces vagy éppen különleges jelmezek nélkül a kedvenc hollywoodi hírességeink. Íme egy csokorra való a legérdekesebb szettekből:

1. Stormi Webster

Kylie Jenner kislánya, Stormi viszi a prímet idén Halloweenkor. A minidívát ugyanis saját idei MET- gálás édesanyjának öltöztették. Eddig 12,3 millió (!) lájkot ért ez az egyedi ötlet Kylie oldalán.

2. Patrick Starrr

A Youtube legnépszerűbb férfi sminkese, Patrick Starrr idén Halloweenre sem egyszerű maszkot álmodott meg, egy komplett és hihetetelnül élethű Shrek jelmezben mulatott – nem is vártunk tőle ennél kevesebbet.

3. G-Eazy

Idén Ollókezű Edwardnak öltözött a rapper, az eredmény pedig 99%-ban megfelel az eredeti karakternek. Az egyedüli eltérés az, hogy G-Eazy arca kedvesebb, mint Edwardé.

View this post on Instagram

✂️ ✂️

A post shared by G-Eazy (@g_eazy) on

4. Heidi Klum

Köztudott, hogy Heidi Klum mekkora rajongója a beöltözős buliknak. Ha nem tudnánk, hogy ezt a videót Heidi töltötte fel, akkor nem biztos, hogy felismernénk a szupermodellt ebben az ijesztő jelmezben…

5. Demi Lovato

Demi nem aprózta el a Halloween-buli szettjét! Fodrászhoz és sminkeshez ment, korhű ruhát bérelt, hogy Marie Antoinette lehessen egy este erejéig.

6. Kourtney Kardashian

Kourtney megszólalásig hasonlít Ariana Grande-ra: a Kardashian-klán szépsége még egy zongora elé is beült a tökéletes összhatás kedvéért.

View this post on Instagram

no tears left to cry

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

7. Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Biel meglovagolta a ’90-es évek lázat és az ’N Sync fiúcsapat egyik tagjának öltözött egy buliban, míg párja, Timberlake óriásmikrofonként követte mindenhová. Szupercukik!