11 éve nem láttuk Kate Middletont rövidnadrágban

2019. augusztus 17.
Pedig milyen jól áll neki! A kivételes alkalom egy vitorlásverseny volt, a brit etikett alapvetően persze nem engedi meg az ennyire lenge viseletet. 

A rövidnadrág az egyik legnagyobb megmentője a kánikulának, hiszen lenge, kényelmes, jól kombinálható és szabadon hagyja napbarnított lábainkat. Minderről azonban Katalin hercegnének le kell mondania, hiszen a brit szokások nem teszik lehetővé a forrónadrág viselését – legyen akármilyen meleg is.

Azonban kivételes alkalom volt a jótékonysági vitorlásverseny, melyet Kate nem csak megtekintett, hanem versenyzett is, így simán felhúzhatta a sportos rövidnadrágját, hogy semmi se hátráltassa a mozgásban.

Mondanunk sem kell, hogy a hercegnének nagyon formásak a lábai és remekül állt neki ez a sportos fazon, amihez egy menő sportmelegítőt és fehér cipőt is húzott, de valószínűleg megint minimum egy évtizedet kell várnunk addig, míg a nyilvánosság előtt megjelenjen ismét egy hasonlóan lenge szettben. Egyébként legutóbb 2008-ban egy jótékonysági partin viselt kisnadrágot Katalin, amit akkor egy magasszárú velúrcsizmával viselt.

Fotó: Profimédia – Red Dot