Celine Dion Hupikék törpikéket megszégyenítő outfitben vonult

2019. november 18.
Celine Dion az utóbbi időben divatdiktátornak állt és merészebbnél merészebb szettekben mutatkozik. Most például egy tetőtől talpig türkiz Max Mara lookban jelent meg.

Celine türkiz hosszú télikabátjához és miniszoknyájához övtáskát, magasszárú csizmát és harisnyát illesztett, a teljes kékséget pedig csak a fekete napszemüvege és egyszerű fehér felsője törte meg. Nem egy visszafogott business-lookról van szó és a szett színe is igen megosztó lehet, azonban prezentálja, hogy néha érdemes egy kicsit a komfortzónánkon kívül is keresgélni.


Egy biztos, hogy hiperbátor vállalkozásról van szó, melyet csak kevesek tudnak olyan magabiztossággal viselni, mint Celine. Egyébként a szupersztár szőke hajához és barnított bőréhez kifejezetten illik ez a szín, ha azonban hasonló szettre vágynánk, akkor kezdőlépésként valami visszafogottabb színnel próbáljuk meg elérni a monokróm hatást.

Ha a türkiz vibráló színével megtörnénk az ősz szürkeségét, akkor először türkiz kiegészítőkkel bolondítsuk meg a szettünket vagy egy szoknya esetleg kabát formájában építsük be az outfitünkbe!

Fotó: Getty Images