Ősszel is hordhatunk stílusos napszemüvegeket

2019. november 14.
Ősszel ugyan már kevesebbszer van szükségünk a napszemüvegekre, de azért ilyenkor is tud vakító lenni a nap. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire fel tudja dobni az összeállításunkat egy-egy markáns darab. Egy szó mint száz: ősszel is szükségünk van a nyári kedvenceinkre!

Míg a nyári szezonra a kerek, ovális, cica fazonok voltak jellemzőek, a szürkeség, a komorság és a hűvös idő úgy tűnik, a határozott és karakteres vonalakat is magával hozta szemüvegtrendek terén. A szögletes napszemüvegek bármilyen outfitnek drámai hatást kölcsönöznek. Ezek a formák különösen jól állnak a kerekebb arcú embereknek, hiszen optikailag nyújtják az arcot.

Egy markáns, fekete napszemüveg mindig jó megoldás, elegánssá és drámaivá teheti az outfitünket. Ha azonban színes darabra vágyunk, akkor érdemes olyat választani, mely a lehető legkompatibilisebb a már meglévő ruhadarabjainkkal. Tökéletesen mutatnak ezek a markáns darabok hosszabb nyakú felsőkkel, garbókkal, hiszen szépen kiemelik az arcunkat.

A keskeny verziók bár a fáradt karikák ellen nem védenek, de szintén karakteressé teszik a gondosan összeállított szettünket. Testvéreik, a vastagkeretes szemüvegek bohókás jegyeket adnak a megjelenésünkhöz, ezek színes verzióban még nagyobbat tudnak robbantani. Nemcsak a ruhákhoz tudjuk nagyon könnyen párosítani őket, de a mostanában nagyon trendi hajdíszekhez, sapkákhoz is. Ha nem akarjuk túl franciásra venni a figurát, akkor egy berett társa inkább egy szögletes, keretes szemüveg legyen. 

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest