Az a csodás műszőrme

2019. december 04.
Az egyértelmű, hogy 2019-ben már csak műszőrme lehet a szőrme, de hogy ezen belül kinek milyen fazon, hossz, szín és stílus áll jól, az nagyobb dilemmát jelenthet. Segítünk választani!

Ha műszőrme vásárlásra adjuk a fejünket, akkor mindenek előtt vegyük szemügyre gardróbunk kínálatát, hiszen az, hogy regeteg verziót találhatunk az üzletekben, és esetleg megtetszik egy adott darab, amely kissé bolondos színű vagy fazonú, még nem jelenti azt, hogy viselni is tudjuk!

A másik tanácsunk, hogy ezek a darabok kissé nagyíthatnak minket optikailag, tehát érdemes sokat próbálnunk. Megvizsgálhatjuk, hogy a rövid, esetleg hosszú műszőr, a kissé plüssös vagy a nagyobb volumennel rendelkező „mackókabátok” lesznek-e a számunkra megfelelőek.

Fontos szempont a hosszúság is. Ha erősebbek vagyunk fenékben, combban, akkor mindenképp egy fenék alá érő hosszt válasszunk. Alacsonyabb embereknek azt tanácsoljuk, hogy vagy térd felé érjen a hosszabb verzió vagy teljesen bokáig, hogy fokozzuk a drámai hatást. A lábszárközépig érő fazonok ugyanis összenyomnak, elveszik a lábunk kecsességét.

Árnyalatok terén is a próba a legfontosabb, habár az évszakelmélet alapjai is a segítségünkre lehetnek. Aki ki akar törni a szürke hétköznapok fogságából, annak remek alternatíva lehet egy bohó, elegáns vagy ultramodern, színes darab. Egy mustársárga verzió például remekül kombinálható barna, bézs, nude, fekete árnyalatokkal, de egy királykék is jól megállja a helyét mellette. Ne féljük extrémebb opciót választani, hiszen alapvetően bármilyen stílusú szett részévé tehetők a műszőrmék. Remekül mutat ruhákkal, körömcipőkkel, magasabb bokacsizmákkal. Megállja a helyét farmerrel, kapucnis pulóverrel és edzőcipővel egyaránt. 

10 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest