Egy izgalmas kötött pulcsi mindig jó választás – a férfi ruhatárban is

2019. november 29.
Egyetlen izgalmas pulcsi is elegendő, hogy a hatás lenyűgöző legyen. Igen, a férfi ruhatárban is!

Meleg, puha, lehet laza vagy elegáns szett része is – mi az? Naná, hogy a vintage pulóver! Az ing-pulóver kombináció klasszikus és nem feltétlenül unalmas megoldás, ha rétegezni szeretnénk, de a garbó és pulóver párosa is rendkívül jól mutat a dolgos hétköznapokon és az esti találkák idején egyaránt. Azt már mi döntjük el, hogy az alsó réteg, inget vagy garbót passzos vagy bővebb verzióban érezzük inkább magunkénak.

Persze ezek a pulóverek önmagukban is megállják a helyüket. Nemcsak a nők, de a férfik is bátran túrják fel a nagypapa szekrényét vagy nyálazzák végig egy-egy turkáló, vintage üzlet kínálatát, hiszen itt nemcsak környezettudatosabb, de egyedibb darabokra is bukkanhatunk, ráadásul előnyös áron.

Színek tekintetében az egészen a sötét tónusoktól a csontszínig, a hideg kékektől a meleg narancsos darabokig rengeteg opció közül válogathatunk. Persze a neutrális khaki, barna, krém, homok és nude árnyalatokban pompázó felsők is keresik gazdájukat. Nem csupán farmerekhez párosíthatjuk ezeket, de öltönynadrágokhoz, bőr vagy más különleges textúrájú alsókhoz is! A mintás nadrágok különösen jól mutathatnak egyszerűbb pulóverekkel, így érdemes nadrágok terén is az izgalmasabb vonal felé is kalandozni.

6 fotó megtekintése