A mínuszokban is hordhatunk sportcipőket!

2019. november 28.
Azt gondolnánk, a tél csak a csizmák szerelmeseinek kedvez, de bebizonyítjuk, hogy az edzőcipők rajongói sem maradnak csupasz lábbal, ugyanis szebbnél szebb meleg, de sportos lábbeliket dobtak piacra a legnagyobb cipőmárkák.

Ilyen például a Tisza Cipő és a Flying Objects formatervező-stúdió szerelemgyereke, amely egy 35 éves formát idéz meg a jelenkor elvárásaival kombinálva. Több színben is fellelhető, abszolút simulékony darab a klasszikus design szerelmeseinek. Hála a letisztult formáknak, tökéletes az egyszerű összeállításokhoz, de akár a karakteres outfitek erőteljességét is ellensúlyozhatjuk vele.  

Azoknak is van néhány tippünk, akik a látványosabb kiegészítőkre voksolnak. A Sketchers vezető tervezői idén limitált kiadású kollekciót álmodtak meg, amely az ünnepek csillogását és hangulatát hozza el a cipőrajongóknak. Az edzőcipők mellett a tornacipőkről sem feledkezhetünk meg, melyek mintájának apropóját nem más adja, mint hogy 80 éves lett Batman! A nem mindennapi mérföldkő előtt a Converse a Warner Bros. filmstúdióval és a DC Comics képregénykiadóval együttműködve egy közös kapszulakollekcióval tiszteleg.

Aki egy letisztult chunky edzőcipő birtokosaként élvezné a hideg évszakot, annak a Gucci egyik visszafogott színű, de annál vagányabb mintájú cipőjét ajánljuk. A kombinált anyagokkal és színekkel rendelkező Another Project cipője nem csupán egy párosíthatóságot illetően rengeteg lehetőséget hordozó darab, hanem igazi minőségi, texturák izgalmas keveredését prezentáló kiegészítő.

Fehér-kék Tisza Cipő 30 990 Ft

Mintás edzőcipő Sketchers 41 990 Ft

Batman mintázatú tornacipő Converse 23 990 Ft

Száj mintás cipő GUCCI/Farfetch 790 EUR

Kombinált színű edzőcipő Another Project/Spark le monde 49 990 Ft