Újra trendik a filmes pólók

2019. november 27.
A printes pólók már egyáltalán nem számítanak újdonságnak, viszont a kedvenc filmjelenetjeinkkel díszített felsők már annál inkább! Eddig az önbizalmat adó, humoros vagy éppen szarkasztikus darabok taroltak, most azonban filmekkel üzenhetünk a nagyvilágnak.

Lehetünk fantasy rajongók, megszállott szerelmesek vagy horrorfilmek hátborzongató jeleneteitől lázban égő fanok, minden stílushoz és hangulathoz van outfitötletünk! Ha egy romantikus alkotásról beszélünk, akkor választhatunk a klasszikus szabású pólóhoz lágyabb esésű, finom ruhadarabot, mely színeiben harmonizál a pólón megjelenő kép árnyalataival, tükrözi a film mondanivalóját, esetleg utal arra a hangulatra, amire az alkotás épül.

Vagy lehetünk merészek és vehetjük játékosra a figurát. Határ a csillagos ég! Feldobhatjuk vegyes színekkel, csillogós ruhadarabokkal, de kombinálhatjuk bohó módon is az adott darabokat – megmutatva ezzel azt is, hogy mit idéznek fel bennünk a kedvenc mozgóképeink.

Ha pedig egy másik világba repítő sci-fit ábrázoló darab a kedvencünk, akkor választhatunk hozzá steril, egyetlen mintával vagy tónussal rendelkező kosztümöt is. Elegáns outfitbe illesztve oldhatjuk a print merev hatást, tehát hétköznapokon is viselhetjük az összeállítást. Ha pedig nem vinnénk túlzásba a szettek összeállítását, akkor egy póló-farmer kombináció bármilyen zakóval, pulóverrel kiegészítve összeszedett, izgalmas összképet eredményez, ha  kellőképpen érdekes a pólónk mintája!

Titanic

Titanic póló H&M 2995 Ft, Csillámos szoknya Max&Co 51 400 Ft, Kabát Stradivarius 15 995 Ft, Csizma Topshop £46.00

Ragyogás

Ragyogás póló Zara  5595 Ft,Blézer Mohito 8995 Ft, Nadrág Mohito 5995 Ft, Táska LIU JO/Farfetch 121 EUR, Fülbevaló H&M 2995 Ft

E.T.

E.T. póló H&M 2995 Ft, Flitteres ruha Stradivarius 8995 Ft, Bakancs Reserved 14 995 Ft, Sapka Maison Mitchel/Farfetch 410 EUR