Pihe-puha maxikardigán: stílusos és kényelmes

2019. október 31.
Ha csak egy darabot szertnél beszerezni ebben a hónapban, akkor ez legyen az! Hiszen már csípősek a reggelek, de még melegek a délutánok, így ez a darab tökéletesen kiválthatja a vastagabb kabátokat, majd nap közben egyszerűen belehajtogathatjuk a táskánkba.

Az idei maxikardigánok lehetnek vastag vagy akár vékony kötésűek, mintásak vagy egyetlen színnel rendelkezőek. Nem csak a fáradt reggeleken nyújtanak kényelmes megoldást, de tökéletesen kiegészítik és feldobják a legszimplább összeállításainkat is.

Kombinálhatjuk nadrágos szettekkel, de választhatunk hozzá ruhákat, szoknyákat is. Mivel anyagából adódóan megengedik, hogy elegánsabb stílust illesszünk hozzá, ingekkel és blúzokkal is vegyíthetjük, nem csak pólókkal és egyszerű felsőkkel.

A rétegzés művészete ezúttal is segítségünkre lehet: ha egy elég bő maxikardigánt választunk, akkor nemcsak egy, hanem akár két réteg is aláfér. Érdemes beszerezni karakteresebb színű verziót is, melyet nemcsak a túlélés érdekében vehetünk fel, hanem éppen azért is, hogy kitűnjünk vele a tömegből. A kerekded formákkal rendelkező embereknek inkább a sötétebb árnyalatú darabokat érdemes választaniuk, mert az oversize méret extra kilókat eredményezhet optikailag.

Az alacsony termetűeknek pedig a kardigán hoszzát érdemes alaposabban szemügyre venni, hiszen egy túl hosszú darab akár nevetséges hatást is kelthet. Ha beleszerettünk egy darabba, melynek csak a hosszával van gondunk, akkor nem érdemes a varrónői utómunkán spórolni!

7 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest