Varázsoljunk karácsonyi hangulatot az outfitünkbe is!

2019. december 12.
A gardróbunkban az ünnepi hangulatot nem csak a tipikus karácsonyi mintákkal és figurákkal díszített pulóverek tudják megteremteni, hanem bizonyos színek, anyagok és motívumok egyvelegével is elérhetjük a kívánt hatást! Erre hoztunk most néhány szemrevaló ünnepi példát.

Karácsony közeledtével inspirálódhatunk a dekorációs elemek színárnyalataiból, mintázatából, hogy aztán azok a téli ruhatárunkban stílusosan köszöntsenek vissza. A klasszikus kedvencünk persze a piros szín, melynek láttán télen biztos az óriás masnik, a Mikulás ruhája, a karácsonyfadíszek élénk ragyogása jut eszünkbe. De ott a fenyőzöld bársonyos, mély színe, ami eleganciát sugároz, akár monokróm, akár más télies színekkel vegyítve. Természetesen az arany, bronz, az újabban nagyon felkapott rozsaarany is az idilli ünnep hangulatát hozhatja meg.

Mindezek együttese, különböző csillogó és kacinfántos ábrákkal kiegészítve megkapjuk a hamisítatlan ünnepi hangulatot. No de nem csak esti karácsonyi partikon! Már nappal is viselhetjük a dekoratív blézereket, zakókat, hogy feldobjuk az egyszerű ruhadarabokat és ruházatunkkal is hirdessük az ünnepvárást.

Ha pedig haladók vagyunk a karácsonyi outfit terén, akkor egy skótkockás darab lesz a tökéletes választás számunkra, mely reprezentálja a karácsonyfa kockás szalagjait, a decemberi kockás lakberendezési textileket. A színek és minták mellett, a szövetek játéka sem elhanyagolható, hiszen egy bolyhos pulóver, egy puha kötött darab nem csupán a testünket, de a szívünket is melegíteni fogja karácsonyhoz közeledvén. 

11 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest