Még mindig imádjuk a karácsonyi mintás pulcsikat

2019. december 13.
Ha már tudjuk, hogy a családi összejöveteleken mi a dress code és az nem ing és szoknya, hanem karácsonyi pulóver, akkor jó helyen jártok! Az idei felhozatal nem különbözik sokban az elmúlt évek kínálatától, hiszen vannak a klasszikus karácsonyi minták és fazonok és a kifejezetten "csúnya pulcsi" néven ismert eklektikus darabok.

Találkozhatunk garbós, félgarbós, kerek és V-nyakú csodákkal, de a figurás példányok sem kerülhetik el figyelmünket. Mindenképp érdemes a testalkatunkhoz mérten választani, hiszen ahány ember, annyi pulóvertípus. A kerekded formákkal rendelkezőknek ajánljuk, hogy inkább a sötét alapon kisebb mintás pulcsikra vadásszanak.

A rövidebb nyakkal rendelkező emberek inkább válasszák a szokványos nyakú felsőket, míg a hosszú nyakkal rendelkezők élvezhetik a garbók áldásos hatását is. A norvég mintán túl idén találkozhatunk állatos verziókkal is, persze a klasszikus rénszarvas idén is viszi a prímet.

Ha nem elegendő a minták és az ábrák kavalkádja, akkor kedves feliratokkal, dalszövegekkel díszített pulóverekkel is érzékeltethetjük az ünnepekhez való hozzáállásunkat. A legkönnyebb dolgunk a már megszerzett pulóverek viselésén túl az lesz, hogy hogyan kombináljuk más darabokkal: ne rettenjünk meg akkor sem, ha mintás alsóval hordanánk, hiszen olykor néha jó túlzásba esni és az év ezen szakában van is rá indokunk!

Mikulásos pulóver Reserved 6995 Ft

Feliratos pulóver H&M 5995 Ft

Karácsonyi hangulatú pulóver Zara 9995 Ft

Norvégmintás pulóver Sinsay 5495 Ft

Macskás karácsonyi Ragstock pulóver $17.49