Kompenzáljuk csillogással a téli szürkeséget

2019. december 17.
A tél színei ugyan elég lehangolóak tudnak lenni, de azért nem kell, hogy a ruhatárunk is ezt az egyhangúságot tükrözze! Az év végi ünnepi szezon alkalmas arra is, hogy némi csillogást varázsoljunk a ruhatárunkba. 

Elég, ha csupán egy-két csillogó darabot illesztünk be a gardróbunkba, mert okosan kombinálva számos szett alapkövei lehetnek. Például egy egyszerű csillogó felső szoknyába betűrve, egyszerű farmernadrággal, vastag kötött kardigánnal is izgalmas szettet eredményezhez.

Ha kisebb felületen viselnénk valami csillogót, akkor rétegezhetünk csillogó garbót egyszínű zakóval vagy letisztult pulóverrel vagy esetleg egy-egy kiegészítő formájában rázhatjuk fel vele a megjelenésünket. A retro hajráfok, ruhaanyagból készült hajpántok például ilyenek lehetnek, de különleges csillogó körömcipő vagy akár egy flitteres manikűr is izgalmassá varázsolhatja a basic szettjeinket az év végén.

Ha nagyobb felületen viselnénk valami flitteres, gyöngyös, strasszos anyagot, akkor arra azért ügyeljünk, hogy jól jöhet a finomítás: adjunk hozzá egyszerű kabátkát, cipőt, fekete harisnyát vagy letisztult ékszert.

Ugyan a legegyszerűbb fazont is feldobja a csillogó textúra, de az idei szezonban a buliszettek különlegessége az izgalmas, retro trendeket idéző szabásvonal is: számos asszimetrikus, buggyos ujjú,  trapézszárú és mellényes darab várja, hogy idén karácsonykor vagy szilveszterkor bennük tündököljünk.

Színes flitteres ruha Zara 13 995 Ft

Aszimmetrikus flitteres top Bershka 7995 Ft

Flitteres culotte H&M 6990 Ft

Flitteres mellény Ragstock $29.99

Flitteres zakó Mohito 17 995 Ft