Limitált ünnepi kollekcióval kápráztat el minket a Lindamelinda márka

2019. december 17.
A Lindamelinda ebben az évben is szeretné elkényeztetni a nőket. Az új, "sparkly" limitált sorozat az ünnepi hangulatot idézi. 

A csillogás és ragyogás, amelyre karácsony körül vágyik a szívünk, a Lindamelinda limitált kollekciójában metálfényes szoknyák és hozzájuk passzoló felsők formájában testesül meg. Tökéletes magyar tervezői alternatíva lehet a kollekció egy-egy darabja, akár másokat, akár önmagunkat szeretnénk megajándékozni az ünnepek körül!

Alkalmi, elegáns, nyaktól bokáig terjedő monokróm csillogás ez, ami garantáltan elkápráztatja a közönséget. A választékban pedig biztosan találunk olyat darabot, ami tökéletesen áll minden testalkaton. Mivel téli, de nagyon csinos ruhákról van szó, könnyen „tovább téliesíthetjük” harisnyával, csizmákkal, de akár vastag kabáttal is, így biztosan minden karácsonyi rendezvényen megállják a helyüket ezek a darabok.

Nagy Katica színésznő, a márka múzsája prezentálja, hogyan érdemes hordani a Sparkly kollekció darabjait. A fotózáshoz a márka a kollekcióhoz méltó helyszínt talált, ugyanis a New York Palace csillogása emel ki a darabok eleganciáját.

3 fotó megtekintése

Mivel limitált darabszámot készített a márka, érdemes ellátogatni és kiválasztani időben a megfelő darabot a Paulay Ede utca 15. szám alá a Paula Store Budapestbe. Illetve online is elérhetőek a darabok: www.lindamelinda.com