Kate Middleton csak úgy ragyog születésnapi fotóján

2020. január 10.
Tegnap volt a Cambridge-i hercegné 38. (!) születésnapja. Ahogy minden évben, most is készült fotó a csodaszép ünnepeltről. 

A médiafigyelem ugyan nem Kate Middletonra irányult az elmúlt órákban, ugyanis Meghan Markle és Harry herceg bejelentette Kanadába költözését és anyagi függetlenedését, de Katalin hercegné is ugyanezen a napon ünnepelte a születésnapját, szám szerint a 38.-at. Innen is boldog születésnapot kívánunk neki!

A születésnapi fotó tradíciónak számít a brit nemeseknél, az idein Katalin enyhén hullámos hajjal, farmerben és ing-pulóver kombóban pózol. Ilyen egy tökéletesen kényelmes, de azért kicsit elegáns basic outfit! Érdemes nekünk is ellesnünk akkor, ha a munkánk vagy a szabadidős tevékenységünk megköveteli az inget, de azért hűvősebb az idő annál, minthogy egy szál ing-vastag kabát duóban induljunk útnak. Akár vékony nyaksállal is megtörhetjük az összeállítást, illetve érdemes mintás inggel is próbálkozni, hiszen egy egyszerű pulcsi tompítja az amúgy zajos darabokat is.