Kate Middleton csak úgy ragyog születésnapi fotóján

2020. január 10. |

Tegnap volt a Cambridge-i hercegné 38. (!) születésnapja. Ahogy minden évben, most is készült fotó a csodaszép ünnepeltről. 

A médiafigyelem ugyan nem Kate Middletonra irányult az elmúlt órákban, ugyanis Meghan Markle és Harry herceg bejelentette Kanadába költözését és anyagi függetlenedését, de Katalin hercegné is ugyanezen a napon ünnepelte a születésnapját, szám szerint a 38.-at. Innen is boldog születésnapot kívánunk neki!

A születésnapi fotó tradíciónak számít a brit nemeseknél, az idein Katalin enyhén hullámos hajjal, farmerben és ing-pulóver kombóban pózol. Ilyen egy tökéletesen kényelmes, de azért kicsit elegáns basic outfit! Érdemes nekünk is ellesnünk akkor, ha a munkánk vagy a szabadidős tevékenységünk megköveteli az inget, de azért hűvősebb az idő annál, minthogy egy szál ing-vastag kabát duóban induljunk útnak. Akár vékony nyaksállal is megtörhetjük az összeállítást, illetve érdemes mintás inggel is próbálkozni, hiszen egy egyszerű pulcsi tompítja az amúgy zajos darabokat is.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat