Ezekbe a pihe-puha köntösökbe burkolózunk a hideg ellen

2020. január 08.
Bár hamar elszaladt az ünnepekre kapott pihenés, azért az otthon kuckozós órákat nem tagadhatjuk meg magunktól az új esztendőben sem!

Válogatásunkat azoknak az embereknek szánjuk, akik nem igazán szeretnének reggelente kikászálódni a paplan alól, így finom textilbe burkolózva  fokozatosan búcsúzhatnak el az ágyuktól – vagy csak komfortosabbá tehetik az otthon töltött csendes délutánokat, estéket.

Vásárláskor érdemes fontolóra venni, hogy melyik az a stílus, melyet képviselni szeretnénk: inkább a szexis, lezserebb darabokat választanánk vagy inkább a cuki, de meleg köntösök varázsolnak el minket? Bár régebben szinte csak az egyetlen hosszal rendelkező, derékon kötött verziók voltak kaphatóak, mostanra már nagyon széles a választék. Lehetnek bokáig, térdig vagy akár csupán combig érők is köntöseink, illetve lehetnek megkötősek, átkötősek, gombosak vagy zipzárasak is. Rajtunk áll, hogy melyik fazon, kivitelezés áll hozzánk a legközelebb, melyik tud minket a legjobban kiszolgálni az év minden egyes napján!

Szivecskés köntös Oysho € 29.99

Frottír köntös H&M 9995 Ft

Hosszú szaténköppeny women’secret 11 495 Ft

Sötétszürke rövid köntös Zara Home 12 995 Ft

 

Pöttyös köntös Reserved 9995 Ft