Trapéznacik bevetésen

2020. január 07. |

Az újra trendi trapéznadrág nemcsak napbarnított bőrön mutat jól, lezser felsőkkel, hanem télen is ütős sikket ad nekünk!

Tudjuk, először nehezebb elképzelni, hogyan is viselhetnénk egy ilyen karakteres nadrágot a csőnadrágok egyeduralma után, de megéri kilépni a komfortzónánkból a trapéz szárak kedvéért!

Mivel alapvetően is meghatározott stílust képviselnek a szárak, így ez kissé megköti kezünket, de azért az utóbbi éveket jellemző nagyfokú eklektika most is jó szolgálatot tehet. A hosszabb kabátok lehetővé teszik, hogy egybeolvadjanak az anyagok, a rövidebb kabátok viszont kiemelik a nadrág passzos részeit a combunkon.

Műszőrmével viselve igazán karakteres hatást érhetünk el, legyen ez farmer, kord vagy akár más anyagból készült alsó. Hidegebb napokon bátran viselhetjük oversize pulóverekkel, kardigánokkal is, így meghagyva a kényelmes, de különleges hatást.

Nem csak vékony virgácsokkal rendelkező emberek viselhetik a trapézszárú csodákat, de a kerekded formákkal élők is kihasználhatják áldásos vonalait. Érdemes próbát tartani minden nadrág esetében, hiszen léteznek már rövidebb szárú trapéznadrágok is, melyekkel óvatosan kell bánnunk, főleg ha nem vagyunk magasak. A combon lévő középső, nagyon világos koptatás sokszor optikailag nagyít, érdemes tehát egyszínű darabot választani, ha nem a nagyítás a cél. 

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá te is!

Még több Divat