A leghasznosabb tippek gardróbfrissítéshez

2020. január 11.
Új év, új lehetőségek, új fogadalmak. Következzen néhány hasznos tipp, hogy 2020-at divatosabbnál divatosabb felsőkkel, farmerekkel, elegáns szövetkabátokkal és trendi sportruhákkal kezdd - mégpedig pénztárcabarát módon.

Az új évet rengetegen fogadalmakkal és kihívásokkal indítják. Vannak, akik egész évben tartják magukat az ígéretükhöz, míg mások már a legelején elvesztik a motivációjukat. Az újévi fogadalmak sorában első helyen legtöbbször kinézettel, testsúllyal kapcsolatos ígéretek állnak. Mind a nők, mind a férfiak szeretnének elégedetten a tükörbe nézni és tetszeni maguknak, illetve a környezetüknek. Segítségképp a Premier Outlet összegyűjtötte 2020 legsikkesebb trendjeit, és egy bónusz ötletet is ad azoknak, akik idén fittebb életet tűztek ki maguknak célul.

Apró kövek és csillogás

Azoknak, akik igazán elegánsak és egyediek szeretnének lenni, apró kövekkel díszített ruhadarabokat javaslunk. A csillogó kövecskékkel vagy gyöngyökkel díszített farmerkabát vagy a zsebeinél, esetleg combrészén díszített farmer egész évben hódítani fog. Ha valaki ódzkodna a kövektől, az választhat fényes, esetleg csillogó szálakkal átszőtt ruhákat, amiknek nemcsak a partikon és az ünnepi eseményeken lesz helyük 2020-ban, hanem a hétköznapokban is. Akik megfogadták, hogy idén kicsit dögösebben fognak öltözködni, nyugodtan beszerezhetnek egy-egy ilyen darabot, hogy csempésszenek egy kis eleganciát a szürke hétköznapokba.

Bőr- és szövetkabátok

Rengeteg férfi is megfogadja újévkor, hogy jobban figyel a külsejére, fittségére. Ahogy a nőknek kell, hogy legyen a szekrényében egy kis fekete ruha, úgy a férfiaknak mindenképp szükségük van egy elegáns téli szövetkabátra. Idén a rejtett gombos és a nagy gombokkal ellátott darabok egyaránt trendik lesznek. Ha a kicsit lazább viselet hívei vagyunk vagy enyhül az idő, akkor jöhet a bőrkabátot. Ebből természetesen a fekete vagy sötétbarna színű a nagy sláger, hiszen egy klasszikus, prémium minőségű darabot jó pár évig boldogan viselhetnek majd.

Szatén

Ha egy szóval kellene jellemezni a 2020-as trendeket, akkor az az elegancia lenne. Az apró kövek, gyöngyök és a fémes csillogású ruhadarabok mellett idén a szatén anyag lesz az egyik legnagyobb visszatérő. Érdemes beszerezni egy lágy esésű, nőies szatén blúzt vagy blézert, amit egy egyszerű szabásvonalú szoknyával vagy bő, magasderekú nadrággal is lehet kombinálni. Vigyázat, a túl sok csillogás sem jó. Fontos odafigyelni arra, hogy egyszerre csak egy kirívó darab legyen a szettekben.

Plusz egy divattipp az edzéshez

Nemcsak a munkahelyre lehet összeválogatni a divatos outfiteket, hanem sportoláshoz is. Akik igazán trendik szeretnének lenni, egymáshoz passzoló nadrágot és felsőt válasszanak. Vannak már előre összeállított szettek, de ha valaki saját maga szeretne variálni, mindenképp figyeljen a színekre. Férfiaknak a sötétkék, szürke, fekete és természetesen a fehér színek kombinációit javasoljuk. A nők viszont bátran válasszanak egy-egy csillogó felsőt, amit szuperül variálhatnak egy egyszínű futónadrággal vagy melegítőalsóval is.

Forrás: Premier Outlet