Az ősz színei a kabátunkra vándorolnak

2019. október 03.
Bár mindig szuper az egyszínű és egyszerű szabású kabátka az átmeneti időben, de olykor az ember izgalmasabbra vágyik. Egy-egy meghatározó mintájú vagy színű kabát lehet a kulcsa a tökéletesen megkomponált és kellően érdekfeszítő összeállításnak idén ősszel!

Minél több forma és árnyalat szerepel egy anyagon, annál több lehetőségünk van vegyíteni különböző ruhadarabokkal és stílusokkal. Nem csupán a nadrágos, overálos szettek éke lehet és nem csupán egy egyszerű pulóvert dob fel, hanem akár más mintákkal is kombinálhatjuk! Persze csak mértékkel, hogy a hatás ne kétségbeesett, hanem ízléses maradjon.

A fényes és elegáns anyagú kabátok nem csupán az elegáns outfiteket díszíthetik ezen az őszön. A vagány szabású, mozgalmas mintázatú dzsekiket párosíthatjuk elegáns nadrágokhoz, de romantikus szoknyákhoz is. A lényeg csupán annyi, hogy legyen a kabát a központi elem és ahhoz válogassunk visszafogottabb darabokat, hiszen egy outfitben egy nagyon kirívó darab éppen elég.

Ha a basic vonalat elhagyva a mintás textilek játékát választjuk, akkor érdemes úgy kombinálnunk őket, hogy kisebb formákkal díszített darabokatat párosítunk melléjük, hogy ne zavarjuk össze a fő ruhadarabunkon szereplő markáns mintázat hatását.

Jacurad kabát Reserved 29 995 Ft

Mintás dzseki Daige 32 990 Ft

Hímzett Zara bomber 22 995 Ft

Mintás kötött kabátka Hein/About you 23 490 Ft

Jacquard szövésű kabát H&M 12 995 Ft