Téli szürkeség ellen színes szemüvegekkel

2020. január 10.
Nem csupán azért érdemes egy-egy színes lencsés vagy keretes napszemüveget beszerezni, mert a nyári outfitek bohókás világát idézik, hanem azért is, mert a szürke téli napokon színt és életet adhatnak az outfitünknek és az arcunknak is!

Attól függetlenül, hogy több és vastagabb ruhadarab takar minket, még mindig lehet vidám és bohó a téli összeállításunk! Nem csupán a fekete és szürke kabátokat, pulóvereket dobják fel ezek a kiegészítők, hanem a szintén karakteres színnel rendelkező ruhadarabok fényét is fokozzák.

Mivel alapvetően télen kevesebb kiegészítőt, ékszert viselünk, egy-két ilyen darab sokkal jobban felrázza a hideg időre szánt gardróbunkat. Lehetnek ezek meleg színek, amelyek elhitetik velünk, hogy a szürkeség, amelyet a hűvös szelek hoznak nem is létezik, de a hideg árnyalatokkal való játék szintén bohó kedvességet hoz a vastag holmik közé.

Ha nem vagyunk hívei a színes lencséknek, akkor se keseredjünk el, hiszen a színes keretek szintén meghozzák a várt hatást. Ezek a játékos keretek lehetnek a most trendi cica típusok, de a kerekded vagy szivecske formák is különlegessé tehetik a megjelenésünket. Nem csupán a téli hétköznapokon lehetünk sztárok ezekben a cifra szemüvegekben, hanem téli sportokat űzve vagy természetben kirándulva is egy csipetnyi sikket vihetünk a lazább, sportosabb viseletünkbe. Akik szeretik a feltűnő darabokat, azoknak mindenképp ajánljuk a színes műszőrmékkel való kombinálást!

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest