Megőrülnek a rajongók Kate Middleton új, mézszőke hajától

2019. október 26.
Kate Middleton stílusa és megjelenése nők sokezreit inspirálja nap mint nap. Idén ősszel némi hajszín-frissítést eszközölt a királyné, a rajongók pedig nem győzik dícsérni az új frizurát annak ellenére, hogy szinte lehelletnyi a változás. 

A mézszőke fényű haj sikeréről már mi is írtunk, most pedig úgy tűnik, Katalin hercegné sem tudott ellenállni ennek az izgalmas hajszínnek. Nincs szó természetesen hatalmas változásról, most is megmaradt a kultikus kulcscsont alá érő forma hatalmas, laza hullámokkal – azonban némi szőkés fényt kapott a hercegné hajkoronája, illetve úgy tűnik, hogy egy szolid oldalfrufrut is bevállalt Kate.

A mézszőke fény éppen azért válhatott népszerűvé az utóbbi időben, mert éppen csak egy gondolatnyi ragyogást és csavart ad a megjelenésnek, nem hivalkodó vagy túlzottan aranyszínű, mely a legtöbb embernek nem állna jól meleg, sárgás fénye miatt. A képeket látva kifejezetten jó döntés volt a világosítás Katalin arckarakteréhez és színeihez. Annak ellenére, hogy tényleg nem markáns a frissítés, szinte üdébbnek és fiatalosabbnak tűnik tőle Cambridge hercegnéjének az arca!

Fotó: Getty Images