Top 5 kedvenc Pantone Classic Blue darabunk

2020. január 20.
Aki nem készült fel teljesen a klasszikus kék,monokróm szettekre, annak ajánljuk, hogy kezdjék csak kicsi lépésekben! Választhatunk magunknak táskát, sapkát, kendőt vagy egy csinos magassarkút, így éppen csak fel-felsejlik majd az adott szettünkben a kék üdesége. Mutatjuk, hogyan!

Milyen árnyalatokkal mutathatnak jól az ilyen kiegészítők? A basic, semleges árnyalatokat mindenképp felrázza a Classic Blue, így azoknak is remek választás lehet ez az ütős árnyalat, akik többnyire fehér, fekete vagy szürke ruhák birtokosai. Tavasszal istenien fog mutatni sárgával, zölddel, így visszaköszöhet a szettünkben a tavasz frissesége is. Ha még a téli napokon szeretnénk viselni, akkor sem kell megrettennünk, hiszen a krém és árnyalati, a szürke és a fekete is alig várják, hogy a kék mélységeibe merítkezzenek.

A bátrabbaknak mutatunk kabátkát is, mely a sok sötét kabátszín után igazi fellélegzés lehet. Azt tanácsoljuk, azok vegyenek birtokba egy ilyen meghatározó darabot, akik minimum már egy semlegesebb színű darabbal is rendelkezik. Természetesen kékszínű ruhával is találkozhatunk idén a boltok polcain, ezek tökéletes kulcsdarabjai lehetnek az elegánsabb szettjeinknek.

Strasszos táska GUCCI/ Mytheresa  690 €

Szatén cipő Manolo Blahnik/Farfetch 1,017

Kék parka Max&Co 47 580 Ft

Kötött ruha Zara 29.99 USD

Kék beret Lisa Says Gah 30 €