Milyen kabát illik az egyes csillagjegyekhez?

2019. október 13.
Visszavonhatatlanul itt az ősz, és vele együtt a hideg. Elővesszük a meleg ruhákat, kiegészítőket, ám ha új kabát beszerzésén gondolkozunk, a csillagjegyünk segíthet a döntésben, hogy ne álljunk tanácstalanul a végtelen kínálat előtt.

Mindig izgalmas kitalálni, a csillagjegyünk mit javasol számunkra az élet különböző területein. Miután az étkezésben és párkapcsolati kérdésekben sikerült kibogozunk, mit üzennek a csillagok, olvassuk el, milyen kabátot válasszunk, hiszen az elkövetkező fél évben nagy valószínűséggel minden nap hordhatjuk majd.

Kos: kockás kabát
A csillagjegy szülötteihez legjobban egy olyan klasszikus minta illik, amely egyszerre öntudatos és sikkes. A kockás kabát igazi univerzális ruhadarab, viselhető az irodába és az esti buliba egyaránt. Pont erre van szüksége a mindig pezsgő és energikus Kosoknak.


Bika: szövetkabát övvel
Az övvel megkötős kabát mindig divatos, függetlenül a mintától, színárnyalattól és hossztól. Igazi időtálló ruhadarab. A Bikák szeretik a jó minőségű ruhákat, így kijelenthetjük, hogy az ő esetükben igazi örök darabokról van szó.

Ikrek: pufidzseki
Évek óta tartja magát a pufikabátok divatja, ráadásul rendkívül meleg, praktikus kabát is. Ha mustársárga színben választjuk, garantáltan nem maradunk észrevétlenek. Ez pedig az Ikrek számára létfontosságú.

Oroszlán: műszőrme
Amikor az Oroszlán besétál egy partira a hihetetlenül látványos kabátját viselve, minden fej felé fordul. És pont ez az, amire a csillagjegy szülötteinek szükségük van. Az Oroszlánoknak nagyon fontos, hogy a figyelem középpontjában legyenek, hiszen sok energiát fektetnek bele, hogy látványos ruhaösszeállításukkal mindig elkápráztassák az embereket. Egy állatmintás vagy élénk színű műszőrme kabáttal pedig garantált a siker.

Rák: a plüssmaci
Az otthon kényelmét mindennél fontosabbnak tartó Rákok számára egy kényelmes, puha, meleg kabát a legfontosabb őszi-téli ruhadarab, mely nemcsak a testüket, de a lelküket is melengeti.


Szűz: sportos dzseki
Egy jó minőségű síkabát vagy technikai dzseki tökéletes választás a perfekcionista Szűzek számára. Párosítsák meleg, kényelmes csizmával vagy bakanccsal és egy csésze forró tejeskávéval, és a legkeményebb hideg sem árthat a csillagjegy szülötteinek.

Mérleg: kétsoros gyapjúkabát
Egy halványrózsaszín kis gyapjúkabátban a Mérlegek úgy érezhetik, hogy éppen most sétáltak ki kedvenc romantikus vígjátékuk egyik jelenetéből. A csillagjegy szülöttei arról sem feledkeznek meg, hogy a tökéletes kesztyűkkel párosítsák a tökéletes kabátot.

Skorpió: motorosdzseki
Csak azért, mert beköszöntött a hideg idő, nem kell lemondaniuk a Skorpióknak arról, hogy menők legyenek. A sima fekete kabát helyett válasszanak motorosdzsekit. Ha olyan darabot találnak, melynek műszőrme bélése van, garantáltan nem fognak fázni.

Nyilas: steppelt kabát
Az örök utazó Nyilasnak olyan kabátra van szüksége, amely az időjárás minden viszontagságát kibírja, legyen szó esőről, hóról vagy szélről. A meleg, steppelt kabátok biztosan megvédik az elemektől a csillagjegy szülötteit, így nyugodtan folytathatja kalandozásait a világban.


Bak: irhabunda
Az irhabundák sosem mennek ki a divatból, esetleg a fazon változik időnként. A praktikumra törekvő Bakoknak tökéletes választás, hiszen nem kell aggódniuk azon, hogy fáznak-e majd benne.

Vízöntő: vicces szőrös kabát
A csillagjegy szülöttei mindig a maguk útját járják, így szinte elképzelhetetlen, hogy egy hagyományos, fekete kabátot válasszanak. Sokkal valószínűbb, hogy egy hatalmas lila műszőrme csodába bújnak, amiben úgy festenek majd, mint egy igazi rocksztár!

Halak: nyári minták
Ha van csillagjegy, amely a nyár tüzét hordozza lelkében, az a Halak. Biztos, hogy még kabátból is olyat választ, ami csupa virág és nyári motívumok díszítik. A csillagjegy szülöttei így csempésznek vidámságot a környezetük szívébe a legborúsabb napokon is.

Forrás: Blossom
Fotó: Unsplash