Zendaya szerint az Eufória meglátszik a stílusán is

2020. február 12.
Zendaya a Fendi új kollekciójának bemutatóján, New Yorkban úgy nyilatkozott, hogy Rue karaktere már a gardróbjába is beköltözött. 

Zendaya az Eufória előtt a Disney csatornáról lehetett leginkább ismerős számunkra, most azonban úgy tűnik, sikerült neki egy kicsit kibújnia a tinisztár szerepkörből az Eufória sorozat főszerepének köszönhetően.

A színésznő-énekesnőt eddig mindig nagyon elegánsan, szinte hercegnői szettekben láthattuk a vörös szőnyegen és a magánéletében is inkább az extranőies, elegáns vonalat képviselte, most viszont tényleg láthatóan szexibb és lezserebb darabok is belekerültek a ruhatárába. Legutóbb például egy combcsizmát kombinált kockás barna inggel, selyem rövidnadrággal és vastag oversize pulóverrel.

A Fendi eseményén azt mondta, hogy Rue megformálása óta a gardróbja megtelt vintage, oversize pólókkal is, amelyek eddig a komfortzónáján kívül estek. Kétségtelen, hogy ez a stílus is nagyon jó áll Zendayának és hogy az Eufória nemcsak az ő, hanem még nagyon sok sorozatrajongó stílusára mély benyomást tehetett.

A sorozatban Zendaya egy rehabról visszatért tinit alakít, akinek lázadása a ruhatárára is jellemző. Gyakran visel batikolt, koptatott, túlméretezett darabokat, keveri a sportosat az elegánssal és előszeretettel halmozza a nyakláncokat és a gyűrűket. Ha mi is inspirálódnánk a stílusából, akkor mindeképpen a vintage üzletekben érdemes először körülnézni, de egy-két darabunkat akár otthon is átalakíthatjuk!

Fotó: Getty Images