Margot Robbie gyönyörű vérnarancsszínű kabátját mi is elfogadnánk

2020. február 06.
Margot Robbie tavasziasra vette a figurát a BAFTA előtt. Ez a szett egyszerre elegáns és lezser, mi is bármikor elfogadnánk, ha valami mutatósra, de mégis egyszerűre van szükség. 

A bőrnadrág idén is trendi marad, azonban a passzos, cicanadrágszerű darabok helyett inkább a Robbie-éhoz hasonló pantallók ihlette darabok kerülnek előtérbe. A retró hatást tovább erősíti a magas derék, mely szépen formálja a színésznő egyébként is csodás alakját. Archoz közel a világos tónusok és a fehér mindig szuper választás, hiszen élénkíti a vonásokat és kisimítja az arcot. Éppen ezért remek választás volt ez a bőujjú, rövidebb derekú blúz a szetthez, mely hófehér színe a tűsarkún is visszaköszön. A monokróm szettbe az outfit éke, a vérnarancs színű ballonkabát hoz életet.

Az elmúlt években már megszoktuk, hogy uralja az átmeneti évszakokat ez a fazon, idén azonban a bézses árnyalatok és a klasszik fekete mellett például ehhez hasonló élénkebb színek is jellemzik a termékpalettát. Érdemes beszereznünk akkor, ha inkább egyszerűbb fazonok és színek dominálnak a ruhatárunkban, hiszen ez a kabát bármilyen szettet képes feldobni egy pillanat alatt! Persze nem muszáj magassarkút húznunk hozzá, a loaferek, balerinák, bakancsok egyaránt nagyszerűen állnak az ilyesmi kabátoknak. E mellett a nadrágot is bátran lecserélhetjük például a kabát aljáig érő bőrszoknyára vagy egyberuhára is, hasonlóan trendi és friss megjelenést fog eredményezni.

Fotó: Getty Images