A szezon legszexibb combcsizmái

2020. január 31.
Bár mindjárt elbúcsúzhatunk a téltől, a csizmák kora nem jár le azonnal! Átmeneti időben is bátran viselhetjük őket, főleg, ha olyan csizmánk van, mely szinte harisnya vékonyságú.

A combig érő darabokat nemcsak akkor ölthetjük fel, amikor nagyon szexik szeretnénk lenni, hanem, akkor is, amikor valóban szükségünk van combfronton egy kis extra melegségre. Viselhetjük őket úgy, mint a leggingseket vagy a passzos nadrágokat: például felvehetünk hozzájuk bő ruhákat vagy szoknyákat, így kiemelve kecses lábainkat.

Idén számos opció áll a rendelkezésünkre, így érdemes alaposan megvizsgálni testi adottságainkat, amikor színt és fazont választunk. Akiknek erősebb, izmosabb lábai vannak, azoknak érdemes slankító feketét, bordót, tehát sötétebb színt választani, hiszen az erős és élénk színek az ellenkező hatást érhetik el.

Figyeljünk a csizmák szabására is, nem akarunk extra hurkákat képezni a combunkon az esetleges bevágások miatt.  Ha pedig úgy érezzük, nem igazán működik combig felhúzva a csizmánk, akkor toljuk kicsit lentebb – akár térd alá – így is nagyon csinos lesz az összhatás.

Remekül mutatnak a combcsizmák passzos kabátokkal és ballonkabátokkal egyaránt. A stílusok keveredése ennél a darabnál is megengedett, ha esetleg egy kapucnis pulóverhez lenne kedvünk, akkor is nyugodtan vegyíthetjük egy ilyen nőies lábbelivel!

9 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest