Címlapon a Daalarna meseszép ruhája

2020. február 24.
Újabb hollywoodi színésznő ragyogott Daalarna ruhában: Mary Elizabeth Winstead az 1883 Magazine címlapján látható Benes Anita kreációjában.

Mindig öröm, amikor a nemzetközi magazinok felfedeznek egy-egy magyar tehetséget – ez most ismét megtörtént, méghozzá a Daalarna márkával. Mary Elizabeth Winstead a Daalarna OCN 408 és RBL 782-es modelljeit viselte a magazin fotóin, amelyek tökéletesen illettek a színésznő klasszikus vonásaihoz és szexi, rövid hajához.

Mary Elizabeth Winsteadet olyan filmekből ismerhetjük, mint a Quentin Tarantino által rendezett Grindhouse – Halálbiztos vagy a Fargo című sorozat. A Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed című moziban Bruce Willis lányát alakította, de a Dobd be magad!, a Scott Pilgrim a világ ellen és A dolog című filmek főszereplőjeként is láthattuk.

2013-ban feltűnt a Die Hard – Drágább, mint az életed, részben Budapesten forgatott folytatásban is, majd újra találkozhattunk vele a 2019-ben debütált Gemini Man című filmben, Will Smith partnereként. A film Magyarországon is nagy médiavisszhangot kapott, köszönhetően annak, hogy sok jelenetet Budapesten forgattak, ráadásul a premiert is Budapesten tartották.