A legjobban öltözött hírességek 2019-ben – I. rész

2020. január 03.
2019-ben rendszeresen szemléztük a sztárvilág legmeghökkentőbb, legstílusosabb, legformabontóbb outfitjeit. Mi ezeket a lookokat szerettük a legjobban az óévben. 

Január

A Golden Globe-os szettek közül mindig nehéz kedvencet választani, Lady Gaga Valentino-költeményével azonban nehéz volt versenyezni 2019-ben.

Február

Meghan Markle első terhességét ország-világ végigizgulta, mi ezúttal ezt a monokróm kismama-szettet emeljük ki a rengeteg csinos, elegáns, mégis többé-kevésbé kényelmes outfitje közül.

Március

A szuperhősös képregény-adaptáció, a Marvel Kapitány premierjére a főhőst alakító Brie Larson egy látványos, Pierpaolo Piccioli tervezte ruhát viselt: imádtuk az okos kivágásait, a mélykék mögött megbúvó arany alsószoknyát és pántokat!

Április

A Hatalmas kis hazugságokat producerként is jegyző színésznő egy nagyon látványos Christopher Kane ruhát viselt az ACM Awardson a dizájner 2019-es őszi kollekciójából: nem csak csipkés, de flitteres is, óriási, puffos csipkeujjal és kacér kivágásokkal.

Május

Nincs éves válogatás magyar büszkeségek nélkül: májusban például Mihalik Enikőtől káprázott a szemünk, olyan gyönyörű volt a Daalarna mélyzöld estélyijében.

Június

Az estélyik sorát Angelina Jolie júniusi tógaruhájával törjük meg, amit egyszerű nagyszerűsége miatt ti, olvasók is nagyon szerettetek  a legforróbb kánikulanapokon.

Fotók: Profimedia – Red Dot, Getty Images