Retró Barbie-baba kollekcióval jött ki a Mattel

2020. március 07.
A Barbie-t forgalmazó Mattel izgalmas, retró trendeknek megfelelően felöltözött divatbabákkal bővíti Signature kollekcióját. A BMR1959 gyűjtemény hat egyedi, merész megjelenésű babája limitált darabszámban lesz elérhető.

Különleges retró babákkal bővíti egyedi, limitált mennyiségben elérhető Signature termékvonalát a Barbie. Az 1959-es születésű, Barbara Millicent Robertsről elnevezett BMR1959 kollekcióban hatféle új, merész baba érkezik, amelyek öltözete a valódi, változatos utcai divattrendeket tükrözi izgalmas, a kilencvenes évek ihlette mintákkal, szabásokkal és színekkel.

A gyűjtők számára készült, az önkifejezés fontosságát hirdető divatbabák sorában egy fényes, csíkos nadrágot viselő göndör szőke hajú és egy virágos, kapucnis ruhás baba, valamint egy farmerdzsekis, neon motocross ruhás, illetve egy fonott hajú, biciklis nadrágos Barbie kapható. Ken is kétféle változatban érkezik a gyűjteménybe: hosszú, kontyos frizurával, piros-narancssárga kapucnis pulcsiban, valamint rövid, neonzöld hajjal és színben hozzá passzoló kertésznadrágban.

Az egyedi babák már a hazai üzletekben is elérhetőek. A különleges, retró dobozban kapható kollekció darabjaihoz egy-egy BMR logós állvány is tartozik.