A tavasz legnagyobb trendje a budoárok világát idézi meg

2020. március 20.
Egy nagyon feminin, visszafogottan kacér és kellemesen kihívó trend lesz az egyik nagy kedvenc – mihelyst melegebbre fordul az idő. Mutatjuk!

A tavasz egyik legnagyobb trendje egy intim és érzéki világot, a női öltözőszobák, vagyis a budoárok hangulatát idézi meg. A kifejezés hallatán sokan egyből egy gazdagon berendezett helyiséget képzelnek maguk elé, ahol a fésülködőasztal és a pazar gardrób között félúton egy vonzó, izgatóan alulöltözött, szőrmés papucsos, a hajcsavaróival és a sminkpamacsával bíbelődő nő élvezi az édes semmittevést.

A Tagwalk divatkereső 2020-as őszi–téli riportja alapján erre a kifejezésre 140%-kal többen kerestek rá, mint egy évvel korábban, a párizsi és a milánói divathéten pedig bekerült a top négy divattrend közé – ami elsősorban az Alexander McQueen, a Fendi, Victoria Beckham, az Atlein, a Saint Laurent és Tom Ford „számlájára írható”. Újra visszatértek a pasztell, a fekete és a piros szalagok, valamint a csipkék, a szatén, a melltartó és a fűző is, amit törvényszerűen beleng a romantika, a fantázia és a bujaság. „Hiszem, hogy egy nő számára a ruha egy fegyver ahhoz, hogy megszerezze, amit akar” – vallja Donatella Versace, aminek értelmében a budoáröltözék egyszerre nőies, érzéki, kitárulkozó, sebezhető és ellenállhatatlan. Mutatjuk!

Saint Laurent

Saint Laurent

Fendi

Fendi

budoár divat

Tom Ford

Tom Ford

Tom Ford

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Forrás: Popsugar

Ezt már olvastad?