Hailey Bieber és Zoë Kravitz ezt a cipőt hordja leggyakrabban

2020. március 25.
Ránézésre is meglehetősen vagány, kényelmes, és praktikus – plusz a hírességek is nagyon szeretik. A cipzáras csizma alapdarab lett a hírességek cipősszekrényében.

Egy termék semmi perc alatt elképzelhetetlen hírnévre tehet szert, ha a földkerekség leghíresebb arcai döntenek úgy, hogy beszavazzák ruhatáruk kedvenc darabjai közé. Nem törént ez másképp a Zipped Boots 1 névre keresztelt csizmával sem, amit olyan hírességek hordanak napi rendszerességgel, mint Jennifer Lawrence, Zoë Kravitz, Kaia Gerber, Rosie Huntington-Whiteley vagy épp Hailey Bieber.

the row bakancs

A lábbeli a The Row márka inkonikus darabja, ami mögött két jól ismert arc, Mary-Kate és Ashley Olsen áll, akiknek a cipője Manhattantől Miamin át Los Angelesig mindenüt felbukkan, az ugyanis bármelyik klímával, stílussal tökéletesen kombinálható. A csizma sikere nem csak a jó marketingben rejlik: izgalmas sziluettje, „rohamosztag” beütése, profi kivitelezése határozottan fokozza viselője vagányságát. A cipő mára komoly kultuszra „tett szert”, és a Martens-hez hasonló sikerkarriert jósolnak neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

𝘊𝘦𝘭𝘦𝘣𝘳𝘪𝘵𝘺 𝘜𝘱𝘥𝘢𝘵𝘦𝘴🖤 (@celebsxjo) által megosztott bejegyzés, Márc 17., 2020, időpont: 4:23 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Celebshopper (@thecelebshopper) által megosztott bejegyzés, Márc 11., 2020, időpont: 7:46 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rosie HW (@rosiehw) által megosztott bejegyzés, Márc 9., 2020, időpont: 6:42 (PDT időzóna szerint)

Ezt már olvastad?

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images