A wrap ruha az idei nyár nagy megmentője

2020. május 26. |

Kényelmes, praktikus, kellemes viselet, és bármilyen alkalomra bevethető: a wrap ruha nem véletlenül a ruhásszekrény egyik kedvelt alapdarabja.

A köpeny az egyik legpraktikusabb ruhadarab, amit egyszerű felvenni, levetni, kényelmes, szellős, ha kell, megvéd a naptól, melegen tartja a hátat és a derakat, millió ruhadarabbal és kiegészítővel kombinálható – karanténban pedig elrejti a pizsit, ha épp nincs kedvünk rendesen felöltözni. Ennek a ruhadarabnak a továbbgondolt mása a nyár idei nagy kedvence, a wrap ruha, ami valójában nem más, mint egy szofisztikált, átlapolt köpeny vagy kimonóruha, amit övvel vagy gombokkal lehet összezárni.

A wrap ruha a köpenyhez hasonlóan praktikus – és egy leheletnyit elegánsabb – viselet. A kínálatban találunk mini, midi vagy épp maxi wrap ruhákat, amelyekbe éppúgy egyszerű belebújni, mint a köpenybe, ráadásul megállják a helyüket a strandon és az étteremben is. Nem véletlen, hogy a legnagyobb divatházak is újra felkapták a trendet.

Kattints a fotóra a galériáért!

Fotók: Getty Images
Forrás: Vogue

Ezt már olvastad?

Alakformáló csíkos ing a hűvösebb nyári napokra

Alakformáló csíkos ing a hűvösebb nyári napokra

Szerencsére rengeteg különböző vatagságú csíkkal ellátott és izgalmas fazonú ingből válogathatunk idén, melyek közül munkába, vacsorára vagy akár fesztiválra is választhatunk egy-egy darabot. 

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Az ökomozgalom, ami kizöldíti a Felvidéket felvidék

Az ökomozgalom, ami kizöldíti a Felvidéket

700 forintos órabér helyett ruhamárkát csinált a budapesti gimnazista bán viktória

700 forintos órabér helyett ruhamárkát csinált a budapesti gimnazista