Alakformáló csíkos ing a hűvösebb nyári napokra

2019. július 30.
Csíkos inget nem csak alváshoz húzhatunk és nem csak a férfiak bújhatnak bele a hétköznapokon. Szerencsére rengeteg különböző vatagságú csíkkal ellátott és izgalmas fazonú ingből válogathatunk idén, melyek közül munkába, vacsorára vagy akár fesztiválra is választhatunk egy-egy darabot. 

A karcsúsított ing remek választás, ha szeretnénk betűrni egy szoknyába vagy nadrágba, melynek passzos a dereka. De egy lazább nadrágfazon akár azt is megengedi, hogy az oversize ing alja türemkedjen bele. Fontos tudatosítanunk, hogy mára már megdőlni látszik a vízszintesen csíkos darabok tilalma is, optikai hatásuk olykor jótékonyan is hathat, például kisebb mell esetében kifejezetten ideális lehet. A hosszanti csíkok játéka pedig nyújthatja a felsőtestet – ezeknek a hosszúságával is játszhatunk, néha derékon csomóra kötve vagy egészen tunika hosszúságúra hagyva viselhetjük őket.

A csíkok mennyisége és sűrűsége más-más képet eredményezhet az összeállításunkban: a halszálkás felsők éppen csöppnyi izgalmat csempésznek a szettbe, a teltebb vonalak mozgalmassága megfűszerezi az egyszerű farmernadrágokat is. Nem csupán kosztümhöz vagy ceruzaszoknyához kombinálhatjuk, a dolgos hétköznapokon és a felszabadító szabadnapokon egyaránt élvezhetjük kényelmét és a viselése által nyújtott életérzést. A fekete-fehér vonalak mellett megannyi izgalmat ad a színes verzió, hol kontrasztos, hol lágyabb változatban: a harsogó piros mellett az idei palettán a mentazöld, a púderrózsaszín és a narancs csíkok is szerepelnek.

És végül, haladóknak azt ajánljuk, hogy ne csak basic ruhadarabokkal viseljük ezeket a mozgalmas mintázatú blúzokat. Hasonlóan csíkossal vagy akár más mintával is vegytíhetjük őket a szezonban: a pöttyös, csillagos és a virágos is tökéletesen kiegészíti a csíkos ingjeinket. Nincs más dolgunk, csak elég bátornak lenni!

Vízszintesen csíkos ing Zara 7995 Ft

Túlméretezett ing H&M 2490 Ft

Hosszú ing övvel Bershka 6995 Ft

Megkötős ing Pull&Bear 4995 Ft

Tüll ing Stradivarius 4995 Ft