Jane Fonda a Gucci fenntarható kollekciójának új arca

2020. június 22.
A luxusmárkák színpadán a Gucci a fenntarthatóság egyik legkomolyabb szereplője. Ezúttal is egy fenntartható kollekcióval érkezik a divatház.

A környezetvédő aktivista, Jane Fonda és a rapper, Lil Nas X a Gucci legújabb, Off The Grid kollekciójának arca, ami nemcsak azért különleges, mert gendersemleges, hanem azért is, mert minden eleme organikus vagy újrahasznosított elemekből – többek között 100%-ban megújított nejlonból – készült. A kollekcióban a bőröndök, a kiegészítők és a lábbelik mellett ready to wear szetteket is találunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gucci (@gucci) által megosztott bejegyzés, Jún 16., 2020, időpont: 3:02 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gucci (@gucci) által megosztott bejegyzés, Jún 16., 2020, időpont: 12:05 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gucci (@gucci) által megosztott bejegyzés, Jún 17., 2020, időpont: 3:12 (PDT időzóna szerint)


„Ez a kollekció egy csapatmunka eredménye, amibe mindenki beletett valamit” – nyilatkozta a Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele, aki hozzátette, az emberek között szinte automatikusan kialakul egy dialógus, ha közösen építenek valami újat. – Valahogy úgy gondoltam magunkra, mint a parkban játszó kisgyerekekre, akik a metropolisz kellős közepében közösen építenek egy faházat – mert mindannyiunknak építkeznünk kell, rá kell jönnünk, hogy a bolygónk nagyon is létezik – még akkor is, ha az messzi és megfoghatatlan.”

A fenntartható kollekció online már elérhető!

Forrás: fashionunited

Ezt már olvastad?