Feminin elegancia: bemutatta őszi kollekcióját a Dior

2020. június 29.
A Dior podcastjének legújabb részében nemcsak a Dior fantasztikus fotósa, Brigitte Niedermair mutatkozik be, de a divatház őszi kollekciója is.

Folytatódik a Dior podcastje, a The Female Gaze, amely a divatház kulisszái mögé visz. Az interaktív sorozat mindegyik része egy adott témát vesz górcső alá, olyan témákat boncolgat többek között, mint a feminista művészet, stílus és környezet. Az ötödik dialógusban a Dior-ház zseniális fotósa, Brigitte Niedermair kapja a főszerepet, akinek egyedi, feminista látásmódja tökéletes harmóniában áll a kreatív igazgató, Maria Grazia Chiuri művészetével és elképzeléseivel.

Képein visszaköszön a festészet iránti vonzalma, munkáiban előszeretettel mossa el a különböző műfaji határokat, alkotásaiban a divatfotó szinte szépművészeti alkotássá, festménnyé, csendéletté lép elő. Fotói nem megszokottak, azokat ugyanis nem digitális kamerával, hanem analóg eszközzel készíti. Egyedi vizuális aláírása a Dior legújabb, őszi kampányában is visszaköszön, amelyben a főszerepet a feminin elegancia kapja.

Kattints a fotóra a galériáért!

10 fotó megtekintése

Fotók: Dior

Ezt már olvastad?