Légies és színpompás nyári cipők a magyar márkától

2020. július 12.
Bloggerünk, PandArte bemutatja nektek az új kollekciót, amihez ráadásul ő maga állt modellt! Nőies, finom, mégis vidám és színpompás darabok következnek.

Megérkezett a nyár, és ezzel együtt az új, csodás Mandragora Design cipők! A legújabb színek és fazonok is könnyedek, légiesek, vidámak és imádnivalóak. Már rájuk nézni is üdítő élmény, viselni pedig igazi felszabadulás!

dsc00965k_1.jpg

Ezt onnan tudom, hogy idén is az én pici lábamon fotóztuk be a fő modelleket. Imádom ezeket az alkalmakat, nagyon egy hullámhosszon vagyunk Nórival (a cipők tervezője) és Vivivel is (a fotós)! Most a belvárost választottuk helyszínnek, ami tökéletesen passzolt a cipők hangulatához.

Nórinak idén nyáron a karibi flamingók adták az ihletet a tervezésekor. „Imádom ezeket a madarakat; nekem ők a nyarat, a szabadságot, egy könnyed, vidám életérzést szimbolizálnak, amelyre most különösen vágyunk. Megjelenésük méltóságteljes, kecses és színpompás, akárcsak a legújabb Mandragora szandálok, amelyek két karibi szigetről kapták a nevüket.”

Dominica pasztellszíneivel az elegáns és nőies stílust képviseli, míg Lucia az élénkebb színeket kedvelő, vidám és vagány nők kedvenc viselete lehet idén nyáron.

LUCIA

 

73395455_1025251741224235_4321210695110358182_o.jpg

DOMINICA

dsc00865k.jpg

Fotók, amiken én vagyok: https://www.facebook.com/AratoViviPhotography/

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy a tavaszi nehéz időszak ellenére megszületett ez az új Mandragora fazon. Régóta szerettem volna egy nyitottabb, szandál jellegű cipőt, amelyet igazán melegben is lehet hordani, mert jól szellőzik benne a láb, ugyanakkor fel lehet venni munkahelyre vagy eseményre is, ahol a teljesen nyitott szandál nem megfelelő viselet. Örülök, hogy ezt a praktikus fazont egy olyan esztétikus formában sikerült megvalósítani, ami különleges és látványos is egyben.”

Ezeken a nyári szandikon kívül is vannak még újdonságok, amik tavaszra készültek! Ő például Melody, amit vidám dallamok ihlettek, és azért született, hogy boldoggá tegye a viselőjét! Már én is az vagyok, idén ezt a cipőt választottam magamnak az újdonságok közül!

MELODY

 

Emma is még a tavaszi Mandragora kollekció legújabb modellje! „Régóta szerettem volna egy ilyen virágdíszes modellt, illetve ez a klasszikus sötétkék szín is hiányzott eddig a kollekcióból, ami mindenhez passzol. Nagyon boldog vagyok, hogy Emma születésével mindkét elképzelésem valóra vált!”

EMMA

 

94519100_979639049118838_2990084045959856128_o.jpg

„A portugál csempék inspirálta, legújabb Mandragora balerina stílusosan egy portugál női nevet kapott, amelynek jelentése fény. Kívánom, hogy elhozza nektek is a várva várt fényt, és ha még a valóságban nem is utazhatunk, de képzeletben legalább kicsit elrepítsen minket meseszép távoli tájakra.”

AUDRY SUMMER EDITION

 

 

Ami még nagy mérföldkő volt Nóri életében, hogy nemrég megnyílt végre a saját showroomja! „Évekig csak álmodoztam egy helyről, ami saját otthona lehet a márkának, amit én alakítok ki, és ahol nyugodtan tudok találkozni a vásárlóimmal. Nagyon boldog vagyok, hogy ez most végre megvalósult, ráadásul egy olyan stúdióban, ami régóta közel állt a szívemhez, ugyanis ide járok jógázni. Szóval mostantól itt várlak titeket szeretettel, ha próbálni, vásárolni szeretnétek, vagy csak megnéznétek élőben a Mandragora design cipőket.”
A showroomba bejelentkezésre tudtok menni, és egyenként fogad mindenkit Nóri.

PandArte

Olvass tovább!