Hogyan illesszük be a ruhatárunkba a retró körömcipőket?

2020. február 03.
A retró hajdíszek és ruhadarabok mellett, a régi trendek lábbelisztárjait is tárt karokkal fogadjuk ebben a szezonban. A kockaorrú darabok már pár évvel ezelőtt megvillantották szépségüket, de idén úgy tűnik, hogy tündöklésük még tovább fokozódik.

Összeállítottunk három olyan szettet, melyeknek főszereplője egy ilyen múltbéli divatot képviselő darab, melyhez hasonlóval leginkább a nagymamáink gardróbjában találkozhattunk az utóbbi  években. Más stílusokkal keverve azonban nagyon izgalmas és okos elemei lehetnek a ruhatárunknak. 

A lecsapott orrokhoz retró sarkak, formák, színek és olykor díszek is társulnak az idei trendek szerint. Mindenképp egy olyan színárnyalatot válasszunk, ami a legtöbb ruhadarabunkhoz párosíthatunk. Így tudjuk igazán letesztelni, hogy mennyire használjuk ki a mindennapokban az adott cipőt. Ha már rendelkezünk egy semleges árnyalatú opcióval, akkor aztán jöhetnek a színesek is! Ahogy a ruháknál, itt is nagyon fontos a próba, hiszen akkor látjuk igazán melyik lábbeli hogy illeszkedik a lábunkra és melyik igazán előnyös számunkra. 

Barna cipő Roger Vivien/Mytheresa € 413, Ruha Nanushka € 140, Fülbevaló All the Luck in the World/Spark le monde 13490 Ft, Dzseki Golden Goose/Farfetch € 2024

Színes cipő Wandler/Mytheresa € 276, Nadrág Zara 6995 Ft, Ing Stradivarius 4995 Ft, Hajcsat H&M 2995 Ft

Fekete cipő Balenciaga/Mytheresa  €595, Ruha Zara 9995 Ft, Óra Gucci/Mytheresa € 745, Napszemüveg Karl Lagerfeld/Farfetch € 115