A legmenőbb magyar pólók az egyenlőséget hirdetik

2020. augusztus 15.
A BP Shop Magyarország új design-ja nem csak kreatív, de még egy nagyon fontos társadalmi üzenetre is felhívja a figyelmünket. A ruházatunkkal üzenhetünk a külvilágnak, miért ne használnánk valami jóra ezt a felületet? 

A BP Shop Magyarország szezonról szezonra magasabbra rakják a lécet, ami főként Lenkey Ákos art directornak és kreatív csapatának köszönhető. Munkájukkal sok esetben támogatták már a hazai képzőművészeket azzal, hogy egy-egy kollekció erejéig teret adtak nekik, hogy egy széles körben terjeszthető platformon szólhassanak az emberekhez.

A legújabb kollekcióban ismét egy olyan művésszel kooperáltak, aki már a nagyvilágban is lerakta a névjegyét. Kovács Lehel egyedi illusztrációi, grafikái magukért beszélnek. A szabadkézi rajzait digitális utómunkával készítő grafikus nem kisebb nevekkel dolgozik együtt, mint a The New York Times, a Facebook, a Rolling Stone magazin, a Wall Street Journal, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

9 fotó megtekintése

A legmenőbb magyar pólók az egyenlőséget hirdetik

Fotó megosztása:

A márkával első ízben együtt dolgozó művész nem kisebb témakört boncolgatott, mint az esélyegyenlőség. A BP Shop PEACE, LOVE, UNITY kollekciója a békés együtt élés, egyenlőség és összetartozás jegyében született, hirdetve mindenki számára, hogy 2020-ban talán még fontosabb, hogy a közös nevezőket keressük a társadalomban.

7 fotó megtekintése

A legmenőbb magyar pólók az egyenlőséget hirdetik

Fotó megosztása:

A három grafikával készült terméket, természetesen, limitált szériában dobták a piacra. Az illusztrációkon megjelenő motívumok mind a béke, harmónia, összetartozás jelképei, de nem nélkülözik a BP Shoptól megszokott humoros megközelítést sem.

A termékek elérhetőek a BP Shop Hercegprímás utcai üzletében és a webshopjukban.

Fotó: Kósa Péter