Brad Pitt és Angelina Jolie megbékélt egymással

2020. július 04.
Hollywood egyik legellentmondásosabb párja voltak, válásuk legalább akkora vihart kavart, mint megismerkedésük. Brad Pittnek és Angelina Jolie-nak évek kellettek, hogy kibogozzák és elvarrják a szálakat egymás között, ám úgy tűnik, ők azon emberek közé tartoznak, akiket a koronavírus-járvány miatti karantén végül inkább közelebb hozott egymáshoz, nem eltávolított még jobban.

Bármit tesz, legyen szó a legújabb Marvel-filmben játszott szerepéről vagy jótékonykodásról, Angelina Jolie minden lépését árgus szemekkel figyelik és elemzik. Bár már évekkel ezelőtt elváltak, Brad Pitt-tel való szakítása még most is képes felkavarni a kedélyeket. Most éppen azzal, hogy bár göröngyös út vezetett idáig és hosszú évek kellettek hozzá, de a korábbi hollywoodi álompár most ismét több időt tölt egymással, és elcsitultak közöttük a konfliktusok.

A pár hat gyermeket nevelt közösen a 11 évig tartó kapcsolatuk alatt. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox és Vivienne kedvéért dolgozott azon keményen Pitt és Jolie, hogy egészséges szellemben nőhessenek fel. „Brad és Angelina hosszú utat tett meg, és végre elértek arra a pontra, ahol ketten együtt tudják nevelni a gyerekeket, közösen” – áll az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatban, amelyben azt is leszögezték, hogy a pár csupán a gyerekekről kommunikál, és nem szeretnék felmelegíteni kapcsolatukat.

„Úgy döntöttek, közel költöznek egymáshoz, hogy a gyerekek könnyen közlekedhessenek szüleik otthonai között. Ráadásul egyre többször szerveznek közös programot is a gyerekekkel. Sokkal szeretettelibb a kapcsolatuk.”

Brad Pitt és Angelina Jolie is sokszor kinyilatkoztatta már, hogy azt szeretnék, ha gyermekeik egészséges és boldog felnőttekké válnának, akik minden támogatást megkapnak szüleiktől. Ám évekbe telt, mire egymásnak okozott sebeik begyógyultak, és harmonikusan együtt tudnak működni ebben. 

Angelina Jolie nemrégiben a Vogue Indiának fedte fel, mi vezetett valójában a Brad Pitt-től való válásához. „A családom jólléte miatt döntöttem a válás mellett. Ez volt a helyes döntés. Az ő gyógyulásukra kell továbbra is fókuszálnom.”

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images