Alain Delon fia a Mango új arca

2020. augusztus 24.
Alain Delon 26 éves fia, Alain Fabien Delon lett a Mango új arca, a márka City of Lights kisfilmjében pedig egy nosztalgikus párizsi utazásra hív bennünket, hogy együtt idézzék fel a francia mozi aranykorát.

Nacho Alegre fotós a fiatal modell segítségével idézi meg azokat az időket, amikor szabályosan pezsgett a kulturális élet Párizsban. A Mango Man új kollekciójában ezen intellektuális örökség előtt tiszteleg: letisztult sziluettekkel, visszafogott színekkel és retró részletekkel ruházza fel a jelen emberét, aki így lesz egyszerre kortárs és klasszikus.

A filmben Alain Fabien Delon néhány kedvenc helye is felbukkan, például a latin negyed művészmozija, a Louvre, vagy azok az apró éttermek, bárok, ahol a fiatal modell a barátaival szokott találkozni.

A Mangót 1984-ben alapították Barcelonában, mára pedig az egyik legnagyobb divatcsoporttá nőtte ki magát: 110 országban van jelen, 15 000 embert foglalkoztat, boltjainak összalapterülete 803 000 négyzetméter, a spanyol Palau-solità i Plegamans-ban található tervezői központban pedig évente több mint 18 000 terv kel éltre.

Forrás: Mango

Ezt már olvastad?