A Nike piacra dobja első kismama kollekcióját

2020. szeptember 03.
A sportmárka azokra a kismamákra is gondol, akik a várandósság ideje alatt és szülés után sem akarnak lemondani a sportról.

A gyártó egy végtelenül egyszerű alapgondolatból indult ki a kollekció megalkotásakor: terhesség során a női test átalakul, e transzformáció pedig gyakran a sport útját állja. A gyártó nem bízta a véletlenre a tervezést, több mint 15 000 összehasonlító vizsgálatot végzett állapotos és nem állapotos nők között, a tervezésbe pedig 30 olyan sportolót is bevont, akik épp terhesek voltak, vagy nemrég szültek. Segítségükkel finomhangolták a kollekciót kényelem, illeszkedés és strapabírás szempontjából – hiszen a cél egy olyan összeállítás elkészítése volt, ami tökéletesen illeszkedik, együtt alakul a kismama testével, és amiben a szoptatás is könnyen kivitelezhető. Az innovatív összeállítás sportmelltartókból, felsőkből, trikókból és nadrágokból áll.

Nike kismama kollekció

„Szerettem a Nike One (M) finom anyagát, és jót tett a tudat, hogy a terhesség előtti M-es méretem a kollekció révén megmaradhatott – nyilatkozta Michelle Wie West amerikai golfozó, aki júniusban adott életet gyermekének, terhessége alatt pedig kivette részét a fejlesztésből. – Olyan, mint a bőr, ami veled nő, szülés után pedig újra összemegy.”

Nike kismama kollekció

Nike kismama kollekció

Forrás: Instagram
Fotók: Nike

Olvass tovább!