A Selva a szívünkbe és a ruhánkra költözteti Afrikát az őszi–téli szezonban

2020. szeptember 20.
Mi köze van egymáshoz a Káli-medencének és Afrikának? Első hallásra nem sok, a Selva magyar márka legújabb kollekciója viszont megadja a választ!

A Selva 2020-as őszi kollekcióját a Káli-medence szépsége ihlette, és maga az alkotófolyamat is itt zajlott. A mandulafák alatti délutánok, a lemenő nap feltöltő fényei inspirálták a különleges fotósorozatot, amely kiemeli a kollekció szépségét.


„A Kali név, amit adtunk a kollekciónknak, igyekszik megidézni a hely szellemét, és bízunk benne hogy ebből tudtunk örökíteni a viselőjének is” – mondja a márka képviselője, Lipták Noémi. A márka különlegessége, hogy ghánai családoktól vásárolt, kézzel festett batik és print anyagok színesítik az organikus pamutból készült pulóvereket, így a forró Afrika szellemisége melengethet minket az őszi–téli időszakban is.

A Kali kollekcióval a Selva útnak indította a kizárólag organikus és környezetkímélő anyagok felhasználásával készülő pulóvereit, amelyeknek köszönhetően etikusan és a Föld értékeit megőrizve lehetünk egyediek és stílusosak.

8 fotó megtekintése